Enggan Lakukan Hubungan Kelamin—Adeh…Sampai mati pulak ehhh….

Enggan Lakukan Hubungan Kelamin, Lelaki British Tendang Isteri Thai Sampai Mati
Loading...

Enggan Lakukan Hubungan Kelamin, Lelaki British Tendang Isteri Thai Sampai Mati

  Enggan Lakukan Hubungan Kelamin, Lelaki British Tendang Isteri Thai Sampai Mati

Seorang lelaki British bernama Kevin Smitham berada dalam tahanan polis di Thailand selepas menendang isterinya yang juga orang Thai, Kanda Smitham, 29, kerana enggan melakukan hubungan kelamin dengannya.

Lelaki berusia 51 tahun itu tinggal bersama Kanda dan ibu bapanya di Ubon Ratchathani semasa cuti tahun baru Songkran. Pol Col Pattharapol Phothiar, ketua polis Det Udom, berkata pasangan itu minum bir dengan keluarga wanita pada malam Ahad.

Foto – The Sun

Sekitar pukul 5 pagi pada sebelah pagi, jiran memberitahu polis, Kanda didapati baring ditutupi dengan selimut di depan rumah satu tingkat di Tambon Non Somboon. Polis tiba pada pukul 6:30 pagi dan mendapati Kanda terbaring dengan hanya berseluar dalam sahaja.

“Terdapat banyak lebam di muka dan badannya. Dia telah mati beberapa jam sebelum kami sampai. Malam tadi Kevin dan isterinya telah minum minuman keras sehingga larut malam. Semasa minum dan makan, tiba-tiba mereka mula berdebat kerana Kevin mahu melakukan hubungan seks,” jelas Inspector General Watcharapol Pimwong.

Foto – Nextshark

Isterinya, Kanda enggan melakukan hubungan tersebut, Kevin mengamuk dan merasakan isterinya itu mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain. Lantas dia menyerang kaki, menendang wajah dan badan beberapa kali. Isterinya cuba melarikan diri tetapi terjatuh di hadapan rumah. Dia meninggalkan isterinya seperti itu dengan menutupi selimut.

Walaupun mengakui serangan itu, Kevin berkata dia tidak berniat mengambil nyawa isterinya itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *